Autor: kinnisvarauudised.ee • 24. mai 2022

Reterra alustab Tartus ligi 100 uue korteri ehitusega

Reterra Estate on alustanud ehitust Tartu Raadimõisa Pargimajade objektil. Raadi pargi servale kerkiva uue elamukvartali esimene maja valmib 2023. aasta kevadel.
Tartusse Raadile kerkiv elurajoon.
Foto: Reterra Estate

Reterra Estate'i juhi Reigo Randmetsa sõnul on ehitushinna tõus olnud viimasel aastal tohutu ning turg on väga ettearvamatu. „Vaatamata keerulistele aegadele on Reterra siiski otsustanud Tartus Raadimõisa piirkonnas ehitusega jätkata ning Pargimajade projektis valmib järgmise aasta jooksul kolm uut maja, kokku 96 uut korterit,“ ütles ta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474