Autor: Külli Kaljulind • 27. juuni 2022

Viimsiranna ridaelamute kontseptsioon: mets säiligu!

Eesmärgiks on seatud hetkel paigutada hooned võimalikult omandatud arenduse välispiirile. Iga elamine tuleb unikaalse ilmega.
Randa on veerandtunnine jalutuskäik. Foto: Scandium

Kui koos arendusega kaasa tulnud detailplaneering võimaldas sinna piirkonda ehitada 66 elamuühikut, siis Scandiumi kontseptsiooni puhul on näha ette muutusi: "Kuna me tahame ehitada privaatseid ja ka heade valgustingimustega kodusid, siis nii palju bokse päris välja ei tule," ütles Scandium Kinnisvara juht Maido Lüiste. „Pigem räägime maksimaalselt 62 boksist.“

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474