Autor: Jana Saarkoppel • 13. juuli 2022

Viljar Arakas: inflatsioon ja sõda, ülejäänu pole oluline

Viljar Arakas imestas investeerimisfestivalil, et "väljas on 30 kraadi ja inimesed tunnevad huvi kinnisvara vastu".
Foto: Raul Mee
EfTEN Capitali tegevjuht Viljar Arakas: "EfTEN praegu uusi rahakaasamisi ei tee sellel põhjusel, et ei ole hea aeg kinnisvara osta. Inflatsioon on hetkel oma tipus ning hakkab kindlasti alla tulema,“ on Viljar Arakas veendunud.

Kinnisvara valdkonnas 20 aastat tegutsenud Arakas tõi Investeerimisfestivalil välja asjaolu, et aastaid toimetasime sellises keskkonnas, kus inflatsioon oli peaaegu olematu, trükiti vaid raha juurde. „Praegune situatsioon on selline, kus inflatsioon sai tammi tagant kosena lahti,“ tõi Arakas olukorra kohta võrdluse. Tema hinnangul on nüüd kõik muutunud.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474