Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. september 2022

Vesse kaubanduskeskuse kõrvale kerkib McDonald’si restoran

Tallinnas Vesse Kaubanduskeskuse juures avab käesoleval sügisel uksed McDonald’si kiirtoidurestoran. Hoone kerkib East Capitalile kuuluvale kinnistule, kus ankurrentnikud on Coop Maksimarket ja Bauhof.
Rajatav McDonald’si restoran.
Foto: Magnus Heinmets

Kolmapäeval sai Tallinnas aadressil J. Smuuli tee 43 rajatav hoone nurgakivi ja ühtlasi peeti sarikapidu. Hoonet hakkab üürima Premier Restaurants Eesti OÜ, mis opereerib Balti riikides McDonald’si kiirtoidurestorane.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474