Autor: kinnisvarauudised.ee • 29. september 2022

RKAS hangib riigiasutustele Eesti taastuvenergiat

Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsi (RKAS) taastuvenergia ühishanke eesmärk on sõlmida riigiasutuste jaoks pikaajalised fikseeritud hinnaga elektriostu lepingud otse tootjaga.
Foto: Karin Kaljuläte

Hanke eesmärk on riigiasutuste energiakulude stabiilsuse tagamine ja taastuvenergia osakaalu suurendamine tarbimises, uute taastuvenergia tootmisüksuste rajamine ning riigi energiajulgeoleku suurendamine. Hangitav elekter peab olema toodetud riigipoolsete toetusteta Eestis taastuvatest energiaallikatest. Pikaajaline leping aitab energia tarbijatel hoida elektrikulud stabiilsena.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474