Autor: kinnisvarauudised.ee • 6. oktoober 2022

Eesti haldamise idu jahib Euroopa parima tiitlit

Üürikinnisvara haldamist automatiseeriv Eesti idufirma Bidrento püüab Euroopa parimate idufirmade konkursil The Europas Awards parima kinnisvaratehnoloogia ettevõtte auhinda.
Bidrento tiim.

„Juba ainuüksi nii kaugele pääsemine on väga hea saavutus. Konkurents kinnisvaratehnoloogia kategoorias on tõepoolest tihe ning võistlus hõlmab kogu Euroopa Liitu“ sõnab Bidrento tegevjuht ja kaasasutaja Taavo Annus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474