Autor: Urve Vilk • 10. oktoober 2022

Tartusse tööstusparke enam ei mahu, mujal kummitab juba klientide põud

Tööstusparkide ehituse tempo erineb Eesti eri piirkondades teravalt. Kui Tartu- ja Harjumaal on ebakindlast olukorrast ja kiirest hinnakasvust hoolimata lihtsam enda juurde huvilisi meelitada, siis mujal ettevõtted pigem uisapäisa ei tegutse ja on pannud mitmed plaanid pausile, oodates ärahirmutatud klientide huvi taastumist.
Harju KEKi tegevjuhi Janek Lehtmetsa sõnul ei investeeri nad hetkel väga julgelt, vaid eelkõige peegeldame me kliendi vaadet. Foto: Raido Nurk.

Vahi tööstuspark, mis asub kilomeetri kaugusel Tartust, on seda vahendava Domus Kinnisvara maakleri Marge Tõnnise sõnul üks esimesi tööstusparke Tartu piirkonnas üldse. “Oleme Tartu piirkonnas kõige tuntum ja kõige pikema ajalooga. Aastail 2006–2008 oli müük väga aktiivne – tööstuspargid olid siis uus ja kuum teema, aga vahepeal oli ka seisak.”

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474