Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. oktoober 2022

Üleriigiline planeeringute andmekogu valmis

Järgmisest nädalast leiab kehtestatud planeeringud digikujul Rahandusministeeriumi üleriigilisest planeeringute andmekogust (PLANK), novembrist tuleb kõik kehtestatavad planeeringud esitada sellesse keskkonda, selgitab ministeeriumi ruumilise planeerimise osakonna nõunik Kermo Mägi.
Foto: Andras Kralla

Milleks sellist andmekogu vaja on?

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474