Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. oktoober 2022

Jõgeva vallas korterid ja kinnistud oksjonil

Jõgeva Vallavalitsus müüb enampakkumise korras korteriomandeid ja kinnistuid. Kinnisvara enampakkumiste Varakeskus.ee keskkonnas müüakse kahte korteriomandit, kolme elamumaad, ärimaad ja kolme tootmismaad, teatab oksjoniportaal.
Foto: Julia-Maria Linna

Müügiks kuuluvad järgnevad kinnisasjad:

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474