Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. oktoober 2022

Ärevad ajad lükkavad kodu ostmist edasi

Pea pooled Balti riikide elanikest on oma koduostu plaanid ebakindla majandusolukorra tõttu hetkeks pausile pannud, kuid pole neist päriselt loobunud, selgus Luminori tellitud uuringust.
Foto: Liis Treimann

Uuringu tulemuste järgi on peaaegu pool Balti riikide elanikest praeguse keerulise majandusliku ja geopoliitilise olukorra tõttu uue kodu ostmise edasi lükanud. „Inimesed pole oma plaane maha matnud, vaid on praegu pigem äraootaval seisukohal, sest ajad on ärevad ja ebakindlust ees ootava suhtes palju. Tõenäoliselt teeb lähenev talv pildi selgemaks ning kevadel on juba ka paljude koduostjate jaoks olukord selgem, hakatakse taas ringi vaatama ja otsuseid langetama,” räägib Luminori eraisikute panganduse juht Tanel Rebane.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474