Autor: kinnisvarauudised.ee • 28. oktoober 2022

Kas 50+ inimestel tasub taotleda kodulaenu?

Ka keskealisena on võimalik võtta kodulaenu ja jätta osa laenu tagasimakseid isegi pensioniikka, kui on kindlus, et inimene jaksab pensionil olles laenu teenindada, teatab Luminor pank.
Foto: Liis Treimann

Sageli pelgavad keskealised inimesed, et pank ei anna neile enam kodulaenu nii nende vanuse kui ka lähitulevikus tõenäoliselt vähenema hakkavate sissetulekute tõttu. Nii see siiski pole, sest nii nagu nooremate puhul, oleneb ka keskealise laenutaotluse rahuldamine eelkõige konkreetse inimese maksevõimekusest.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474