Autor: kinnisvarauudised.ee • 17. november 2022

Ostjad tahavad renoveeritud või uusi kortereid

Vanad arhitektuuripärlid, milles asuvaid väsinud kortereid saab oma käe järgi korda teha, ei paku koduostjatele enam huvi, selgus YIT Eesti läbiviidud uuringust. Uuringu kohaselt soostuks vaid iga kümnes inimene soetama endale enne teist maailmasõda ehitatud remontivajava kodu.
Foto: Julia-Maria Linna

YIT Eesti turunduse spetsialisti Kadi Aljase sõnul on renoveerimist vajavad korterid ostuhuviliste eelistuste pingereas viimasel kohal sõltumata sellest, kui vana on hoone. Tema hinnangul peljatakse renoveerimist erinevatel põhjustel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474