Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. detsember 2022

Maa-amet liitis detailplaneeringute andmed ühte

Maa-ametil valmis detailplaneeringute jooniste teenus Katerina, mis võimaldab kasutajal erinevate detailplaneeringute jooniseid lihtsalt koos vaadelda, teatab amet
Foto: Andras Kralla

Teenuse realiseerumisele andsid tõuke maa väärtuse hindamine Maa-ametis ning sellega kaasnenud Tallinna ja Tartu planeeringute andmete digiteerimine. Et kogutud andmed oleksid taaskasutatavad oli vaja need teha avalikkusele kättesaadavaks ja see sai teoks Maa-ameti X-GIS rakenduse kaudu.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474