Autor: kinnisvarauudised.ee • 13. detsember 2022

Ekspert: oksjonid trepikojas ja ulmelised hinnalipikud on minevik

Tallinna korterite keskmine ruutmeetri hind on pool aastat paigal püsinud, suure hinnapralle järgne pohmeluski on vaikselt taandumas ning sellega koos kaovad päris mitmeks aastaks ka trepikojaoksjonid ja "üle võlli" hinnad, millega mõned müüjad sogases vees suurt kala püüda lootsid, kirjeldab muutusi 1Partner Kinnisvara elamispindade tegevjuht Meelis Ränk.
Trepikodades enam korterioksjoneid ei peeta.
Foto: Raul_Mee

“Kui näiteks tänavu kevadel oleks keegi pannud kolmetoalise Lasnamäe korteri müüki 170 000 euroga, siis oleks see eksperdile tundunud küll suhteliselt jabur, aga siiski mitte päris lootusetu ettevõtmine. Tänases turuolukorras sellise kuulutuse peale müüja telefon enam ei heliseks,” iseloomustas 1Partner Kinnisvara elamispindade tegevjuht Meelis Ränk praegust turusituatsiooni ning lisas: "Kusjuures hinnad ei ole praktiliselt muutunud ja tehingud toimuvad varasemate kuudega võrreldaval tasemel - lihtsalt ulmelistest hinnasoovidest on õhk välja lastud."

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474