Autorid: Jaan Martin Raik, Eveliis Vaaks • 10. jaanuar 2023

Finantseksperdid: peale võlakirjade ja toorainete võib investeerida ka kinnisvarasse

Investor ja õppejõud Tõnn Talpsepp tunnistab, et möödunud aasta oli talle kui investorile kehv.
Foto: Liis Treimann
Finantsekspertide sõnul tõotab aasta 2023 tulla keeruline, sest ühtäkki on harjumuspärased väikesed ja ajutised tagasilöögid muutunud enam mitte niiväga ajutisteks. Kriis on varasematega võrreldes eriline, sest inimestel on säästud.

Investor ning õppejõud Tõnn Talpsepp nentis Äripäeva raadiosaates "Kuum tool", et lõppenud aasta oli talle kui investorile kehv. Laiemalt sektoritest rääkides olid eelmisel aastal suurimad kaotajad LHV portfellihaldur Kaius Kiivramehe sõnul kõik intressitundlikud sektorid, aga ennekõike tehnoloogiasektor.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474