Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. veebruar 2023

Maailma kinnisvarahiid valis omale Baltikumi partneri Eestist

Ärikinnisvaras tegutseja laiendas rahvusvahelist haaret - 1Partner Advisory sai maailma ärikinnisvarafirmade esikolmikusse kuuluva JLL (Jones Lang LaSalle Inc.) ametlikuks partneriks Eestis, Lätis ja Leedus.
1Partner Advisory juhtivpartner Mihkel Pärtel lubab klientidele pakkuda oluliselt laiemat rahvusvahelist haaret nii teenuste, nõustamiskogemuse kui ulatusliku investorite võrgustiku näol (Foro: 1Partner Advisory)

“Ainuüksi JLL Alliance Partner staatus ise annab ärikinnisvara sektoris tegutsejale omajagu kaalu juurde. Sisu poolelt saame nüüd klientidele pakkuda oluliselt laiemat rahvusvahelist haaret nii teenuste, nõustamiskogemuse kui ulatusliku investorite võrgustiku näol,” sõnas 1Partner Advisory juhtivpartner Mihkel Pärtel, kuid nentis samas, et hõbekandikul keegi midagi ette ei kanna ja endiselt tuleb iga tehingu nimel kõvasti tööd teha.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474