Autor: kinnisvarauudised.ee • 2. veebruar 2023

Lidl avas 9,6 miljoni eurose kaupluse

Neljapäeval avas Lidl Eesti Tallinnas Mustamäel uue kaupluse. Nüüd on Lidli kaupluseid Eestis üksteist, Tallinnas kuus.
Lidli Tallinna kuues ja Eesti üheteistkümnes kauplus (Foto: Lidl)

Aadressil Akadeemia tee 31 on Lidl Eesti investeerinud uue kaupluse ehitusse, samuti lähiümbruse heakorrastusse ja taristu parandamisse ligi 9,6 miljonit eurot. Kaupluse avamisega loodi Mustamäel ligi 50 hästitasustatud töökohta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474