Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. veebruar 2023

Uuring: 62% eestimaalastest on vähendanud elektri tarbimist

Kaugelt üle poole ehk 62% eestimaalastest on vähendanud elektri tarbimist ning viiendik elab tavapärasest jahedamas toas, selgus värskest uuringust.
Foto: Liis Treimann

Detsembri lõpus Luminori tellimusel läbiviidud uuringu tulemuste kohaselt on pea kaks kolmandikku ehk 62% eestimaalastest vähendanud elektri tarbimist. 28% on kasutusele võtnud erinevaid elektrisäästmise lahendusi ja 20% hoiab kodus kütet tavapärasest paar kraadi madalamana. Samas pole üsna märgatav hulk inimesi ehk 16% uuringule vastanutest veel mõelnud sellele, kuidas saaks elektrit säästa. Vaid 5% on oma kortermajas kokku leppinud energiakulude vähendamise lahendustes.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474