Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. veebruar 2023

Bonava: elamuarendajana müüsime Eestis kõige rohkem uusi kodusid

Elamuarendusettevõte Bonava müüs 2022. aastal grupi poolt opereeritavatel turgudel 2727 kodu, neist 182 Eestis. Ettevõte kinnitab, et kinnisvaraanalüütik Tõnu Toomparki analüüsi põhjal oli Bonava Eesti 2022. aastal kõige enam uusi kodusid müünud elamuarendusettevõte Eestis.
Bonava arendatav Pärnaõue elamupiirkond Haaberstis (Foto: Bonava Eesti OÜ)

Elukondliku elamuarenduse turgu on sel aastal ees ootamas mitmed väljakutsed. Euribori tõus ja energiakriis on mõjutanud inimeste ostuotsuseid ning kodulaene võetakse varasemast ettevaatlikumalt. Bonava Eesti tegevjuhi Taavi Soormi sõnul tasub uue kinnisvara otsijatel omale sobiv kodu soetada pigem varem kui hiljem.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474