Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. märts 2023

Rand & Tuulberg viis Tartus spordihalli sarikate alla

Foto: Jassu Hertsmann
Sel sügisel Tartus uksed avava NET Spordihallile teisipäeval pandi nurgakivi ja toodi alla sarikapärg. Hoone tellis Netsport OÜ, projekteeris Kamp Arhitektid, ehitas Rand & Tuulberg.

„Uuest spordihoonest saab heade tegude koht heade mõtete linnas,“ lausus NET Spordihalli rajamisprojekti eestvedaja, ettevõtja Vallot Mangus. „Hea, kui inimesed spordivad ja ei koorma ennast liigselt muremõtetega üle.“

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474