Autor: kinnisvarauudised.ee • 15. märts 2023

Arendajad, viie aasta pärast peavad uusehitised olema heitmevabad

Teisipäeval, 14. märtsil võttis Euroopa Parlament vastu oma seisukoha eelnõu osas, mis hoogustab renoveerimist ning vähendab energiatarbimist ja kasvuhoonegaaside heitmeid. 2050. aastaks peaks arendus- ja ehitussektor olema kliimaneutraalne.
Euroopa Parlament
Foto: Villy Paimets

Hoonete energiatõhususe direktiivi läbivaatamise eesmärk on vähendada 2030. aastaks oluliselt ELi ehitussektori kasvuhoonegaaside heitmeid ja energiatarbimist ning muuta sektor 2050. aastaks kliimaneutraalseks. Samuti püütakse ergutada hoonete renoveerimist ja parandada energiatõhusust käsitleva teabe jagamist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474