Autor: Peep Sooman • 20. märts 2023

Sooman: Kui kiirelt Euribor langema hakkab?

Euribori järsu languse taustal on tärganud lootused, et intressid jäävadki langema. Pole vahet, kas tegemist on investorite või lihtsalt koduostjatega, suurenenud laenumaksed ei meeldi ju kellelegi. Aga millal Euribor langeb uuesti madalale tagasi? Sellest kirjutab Pindi Kinnisvara müügipartner Peep Sooman.
Pindi Kinnisvara müügipartner Peep Sooman.
Foto: Raul_Mee, Raul Mee

„Keskpangad on öelnud otse välja, et enne inflatsiooni kontrolli alla saamist intresse ei langetata. Täna pole veel inflatsioonigi kontrolli alla saadud, mis tähendab, et püsivast langusest on väga vara rääkida. Küll aga saame vaadata minevikust, kui kiirelt Euribor alla on tulnud,“ ütles Pindi Kinnisvara müügipartner Peep Sooman.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474