Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. märts 2023

Tallinna Sadam kuulutas välja A-terminali kvartali arhitektuurivõistluse

Tallinna Sadam kuulutas välja A-terminali kvartali arhitektuurivõistluse. Arhitektuurivõistluse eesmärk on leida parim arhitektuuriidee Tallinna Vanasadama uue A-terminali, ASi Tallinna Sadam uue büroohoone ja parkimismaja hoonekompleksile ning sellega piirnevale avalikule linnaruumile.
Tallinna Vanasadam.
Foto: Andres Haabu

Tallinna Sadama juhatuse esimehe Valdo Kalmu sõnul on Tallinna Sadam seadnud eesmärgiks tuua linn sadamasse. „See tähendab ajaloolist läbimurret, millega loome üha enamatel Vanasadama aladel linnakodanikele ja meid külastavatele turistidele võimaluse veeta kvaliteetaega kesklinnas mere ääres. See on linn oma parimal kujul - mitmekülgne uudne külalislahke koht, mis pakub mõnusat ajaveetmist põnevas linnaruumis, aga ka silmapaistva arhitektuuriga hoonete külastuselamust. Meritsi saabujale on see pilkupüüdev värav Eestisse ja maalt minejatele sõbralik värav maailma.“

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474