Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. märts 2023

Reterra rajab Raadile sadade korteritega rohelinnaku

Tartusse Raadile Eesti Rahva Muuseumi (ERM) lähistele, okupatsiooniaegse lennuvälja kohale rajab Reterra Estate Rannaste, Kingu, Nuka ja Variku maa-aladele looduskeskse linnaku. Arendaja ja Tartu Vallavalitsuse korraldatud arhitektuurivõistluse võitis arhitektuuribüroo Molumba, mis asub täitma tellimust.
Rannaste planeeringu visaal. Autor: Molumba

Reterra Estate juhatuse esimees Reigo Randmetsa sõnul on ettevõte Raadi piirkonnas uusi kodusid arendanud ja ehitanud juba üle viie aasta. 2021. aasta lõpus valmis ca 250 uut kodu Raadiraja tänaval, millele on lisandumas peagi ligi sada korterit Kaupmehe tänaval ja juba mõne aasta pärast paarsada korterit Ermi tänaval.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474