Autor: Aleksei Šiškin • 28. aprill 2023

Rand ja Tuulberg arendab Wismari kainestusmaja

Mahajäetud hoone Tallinnas Wismari 13.
Foto: Aleksei Šiškin
Ehitusfirma Rand ja Tuulberg loodab sel aastal alustada Tallinnas Wismari tänav 13 asuva kunagise kainestusmaja detailplaneeringuga. Hoonega piirneb tühi krunt, mida kasutatakse parklana, kirjutab Delovõje Vedomosti.

Projekti käivitamisest andsid DV ajakirjanikule teada kvartali elanikud. Seda infot kinnitas ka Wismari 13 maja omanikfirma Rand ja Tuulberg juhatuse liige Janno Meriloo, kes täpsustas, et projekt hõlmab vaid ettevalmistus- ja projekteerimistöid. Tema hinnangul algab ehitus aastate pärast.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474