Autor: kinnisvarauudised.ee • 17. mai 2023

Baltic Horizon müüb kaks büroohoonet

Baltic Horizon Fund müüb Duetto büroohoonekompleksi 37 miljoni euro eest ning suunab kapitali oma südalinna varadesse Vilniuses ja Riias.
Baltic Horizon Fundi fondijuht Tarmo Karotam (Foto: Baltic Horizon Fund).

Baltic Horizon Fund on sõlminud lepingu Vilniuse Viršuliškėsi linnaosas asuva Duetto büroohoonekompleksi müügiks. 100% ettevõtte UAB BH Duetto aktsiatest omandab investeerimisühing East Capital Real Estate. Tehingu esialgne summa on 37 miljonit eurot ning lõplik müügisumma selgub tehingupäeval. Tehingu jõustumise eeldatav kuupäev on 12. juuni 2023.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474