Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. mai 2023

Pidur-ametnik = kinnisvarahinna vedur?

Tallinnas vananevad planeeringud moraalselt enne, kui neid jõutakse vastu võtta. Tänasel Äripäeva Kinnisvaraarenduse konverentsi vestlusringis selgus, et pealinnas planeeringute tigukäigul menetlemine on koormaks juba ka omavalitusele, arendajaist rääkimata.
Tallinna Linnaplaneerimisameti juhataja Oliver Alver tõdeb, et Tallinnas planeeringu menetlemine on läinud liiga keeruliseks.
Foto: Raul Mee

Vestlusringis "Planeeringute võlu ja valu - kas arendaja on visioonitu ja omavalitsus kiuslik?" osaleseid Tallinna Linnaplaneerimisameti juhataja Oliver Alver, Scandium Kinnisvara innovatsioonijuht ja juhatuse liige Kalle Aron ja Everaus Kinnisvara asutaja ja tegevjuht Janar Muttik.

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474