Autor: kinnisvarauudised.ee • 19. juuni 2023

Laagri kooli Möldre maja nurgakivi sai paika

Esmaspäeval sai Saue vallas, Alliku külas asuva Laagri kooli Möldre maja nurgakivi. Projekti raames laiendatakse sealse lasteaed-põhikooli põhikooli ala. Ehitustööde teostaja on Vanalinna Ehitus ja plaanitav lõpptähtaeg on järgmise aasta mai lõpp.
Laagri kooli Möldre majale nurgakivi panek (Fotoi: Marilin Leenurm)

Kontseptsioonilt on juurdeehitus sarnane olemasoleva hoonestusega, moodustades sellega ühtse terviku. Ehitustehniliselt on ligi 4000-ruutmeetrise netopinnaga juurdeehituse puhul tegemist suures osas betoon sandwich-paneelidest hoonega. Selle asukoht on praegune laste mänguväljak, mis saab endale ehitustööde järgselt uue asukoha.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474