Autor: kinnisvarauudised.ee • 29. juuni 2023

Restate alustas Tähesaju kolmanda ärihoone rajamist

Lasnamäel paiknevasse arendaja Tähesaju ärilinnakusse kerkib pea aastaga lao-, kaubandus- ja kontorifunktsioonidega loft-office kontseptsiooniga Meteo Maja. Arhitektuurse tellimuse täitja on LOOB Projekt, sisearhitektuurse tellimuse täitja on LÄVI sisearhitektid. Ehitusliku tellimuse täidab peatöövõtjana Eventus Ehitus.
Meteo Maja peaks valmima järgmise aasta juulis (Visuaal: Restate).

Ärilinnaku varasemaid kahte hoonet kutsutakse Tähesaju Kaksikuteks, millest ühe loft-office´i ostis arendajalt Ain Hanschmidti Infortar eelmise aasta mais, teise käseoleva aasta jaanuaris. Uus ärihoone pakub ettevõtetele võimalust ühendada lao-, kaubandus- ja kontorifunktsioonid ühes kohas. Niinimetatud loft-office kontseptsioon võimaldab ettevõtetel säästa aega ja lihtsustada igapäevast tööd, vähendades sedakaudu muuhulgas tööjõu- ja kõrvalkulusid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474