Autor: kinnisvarauudised.ee • 13. jaanuar 2022

Tähesaju Kaksikute teine hoone sai nurgakivi

Täna sai nurgakivi Tähesaju Kaksikute teine hoone Lasnamäel. Kompleks valmib lõplikult tänavu juuni lõpus.
Foto: Restate

Tähesaju Kaksikud on multifunktsionaalsed kaubandus- ja kontorihooned. "Tähesaju Kaksikute puhul on eriline nende funktsionaalsus, kus lisaks kontori- ja kaubanduspindadele on ühtlasi olemas ka laopinnad. See tähendab, et ettevõtted saavad ühendada omavahel nii müügi, kontori kui ka laopinnad ja seda linnaruumis," selgitas projektijuht Tomas Salamäe. "Kokkuvõttes tähendab erinevate pindade koospaiknemine kokkuhoidu ning võimalust säästa tööjõult ja kõrvalkuludelt."

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474