Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. august 2023

Tõrvandi keskusala esimene, 13-miljoniline hoone sai nurgakivi

Kolmapäeval, 30. augustil sai nurgakivi Tõrvandi põhikoolihoone, mis on Kambja valla tellimusel arhitektuuribüroo Arhitekt Must kontspetsiooni „Ruut ruudus“ alusel loodava keskusala esimene hoone. Ehitajaks on KRC Ehitus OÜ.
Tõrvandi keskusala esimene hoone on kavas avada 2024/2025. õppeaasta alguses (Foto: Kambja Vallavalitsus).

Koolimaja ehitustööd algasid käesoleva aasta juunikuus ning hoone on kavas avada 2024/2025. õppeaasta alguses.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474