Autor: Laura Saks • 11. september 2023

Real Estate Builders andis sisse pankrotiavalduse

Ettevõtte juhatusse kuulub praegu Erkki Ääremaa, kes on ka 1Partner Arendus OÜ juhtivpartner. Ta ütles, et Real Estate Builders moodustati ühe projekti läbiviimiseks, kuid viimased kolm aastat pole firma tegutsenud.
Aastal 2019 valminud elamu aadressil C.R. Jakobsoni 13 Tallinnas (Foto: Real Estate Builders).

Ettevõtte juhatusse kuulub praegu Erkki Ääremaa, kes on ka 1Partner Arendus OÜ juhtivpartner. Ta ütles, et Real Estate Builders moodustati ühe projekti läbiviimiseks, kuid viimased kolm aastat pole firma tegutsenud.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474