Autor: kinnisvarauudised.ee • 13. september 2023

Rüütelkonnahoone ootab kunsti

Riigi Kinnisvara kuulutas välja kunstikonkursi, et leida parimad kunstiteoste ideelahendused Eestimaa Rüütelkonna hoonesse. Rekonstrueeritav hoone asub Tallinnas Toompeal, aadressil Kiriku plats 1 / Kohtu 1.
Eestimaa Rüütelkonna hoone läbib uuenduskuuri.
Foto: Erik Prozes

Loodavad taiesed peavad esindama Eesti kunsti hetkeseisu, olema esinduslikud, sobivad ning kohased ajaloolisse väärikasse hoonesse nii oma materjalide valiku kui ka teemakäsitluse poolest. Temaatika valikul on eelistatud aspekt, mis kõnetaks nii eestimaalasi kui ka hoonet külastavaid väliskülalisi. Teostes võib ühendada erinevaid kunstiliike, -vorme ja materjale.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474