Autor: Kristjan Kurg • 20. september 2023

Kuni 80% ulatuses ärakukkunud elukondliku kinnisvara arendus nöörib ehitajaid

Põletav on ehituses see, et mis siis ehitusmahtudest päriselt saab, nentis nukralt rääkis Ehitustrusti juhatuse esimees Kaido Somelar Äripäeva raadios.
Ehitustrusti juhatuse esimees Kaido Somelar märgib, et kes on varem julge olnud ja riskantseid otsuseid teinud, sellel nüüd kipitab kõvasti.
Foto: Raul Mee, Eiko Kink

"Euribor on kõigile teadaolevalt väga kõrge ja ilmselgelt see poob täna ärisid ja ettevõtmisi. Kuskilt hellalt nagu lubatakse valguskiirt. See on positiivne, et inimesed loodavad ja usuvad - kui see ka surnud on, siis ei ole enam midagi teha. Ilmselgelt saab järgmine aasta olema keeruline selles valguses, et kui on kohustused, siis tagasimaksed on pea kaks korda suuremad.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474