Autor: kinnisvarauudised.ee • 25. september 2023

Endover alustab Viimsis mereäärse elamuarenduse püstitamisega

Arendaja alustab ehitustegevusega 26. septembril. Nelja Riviera Viimsi mereäärse korterelamu peaprojekteerija on What If, sisearhitektid Aet Piel, Maarja-Linda Taur, Kärt Loopalu (Superellips), ehitust finantseerib Coop Pank. Elamud peaksid valmima 2024. aasta lõpuks.
Kavandatav elurajoon peaks valmima järgmise aasta lõpuks (Visuaal: What If/Endover).
Foto: Endover

“Korrastame suure osa mereäärsest mahajäetud puidutsehhi tootmismaast, et looduskaunis piirkond inimestele avada. Elamute ehitamisele lisaks renoveerime viimsikate jaoks Kaluri tee, teeme jalgrattateede ja mänguväljakuga Kivila pargi ning otse randa hakkab viima kergtee,” tutvustab algavaid töid Endoveri juhatuse liige Robert Laud.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474