Autor: kinnisvarauudised.ee • 14. november 2023

Mitt & Perlebach ehitab Kristiinesse uued ridamajad

Uued energiatõhusad ridaelamud Kristiine linnaosas aadressil Räägu tn 16 ja 18 valmivad juba järgmise aasta detsembris.
3D foto. Majad valmivad 2024. aasta detsembris. Autor: Andre Poopuu.

8. novembril 2023. aastal allkirjastati ehitusleping uute ridaelamute ehituseks. Arendajaks on UR Partners OÜ, peatöövõtjaks on ehitusfirma Mitt & Perlebach OÜ ja arenduse juhtija on Eco Advice OÜ. Aedlinna sügavusse mattuvatest tulevastest kodudest on omaniku leidnud juba 5 majaosa.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474