Autor: kinnisvarauudised.ee • 16. november 2023

Favorte alustas 20-miljonilise äripargi rajamist

Arendaja rajab otse Väo liiklussõlme äärde 20 miljonit eurot maksva Väo Äripargi. Arenduse arhitekt on Jüri Pilliroog arhitektuuribüroost LOOB Projekt. Avaetapi ehitab Eventus Ehitus ja esimene 3500-ruutmeetrine stock-office ärihoone Plaasi 4 kinnistul valmib juba 2024. aasta kolmandas kvartalis.
Väo Äripargi visioon. Autor: Favorte

Favorte juhatuse liikme Rainer Hinno sõnul on nõudlus energiasäästlike stock-office äripindade järgi jätkuvalt suur ja turusegmendi vakantsus vaid 3%. „Stock-office on innovaatiline kolm-ühes ruumikontseptsioon, mis toob ühe katuse alla lao, kontori ja müügisaali. Nii ei pea ettevõtte osakonnad mööda linna laiali olema ja saavad lisaks tekkinud sünergiale kokku hoida ka aja-, logistika- ja kõrvalkuludelt,“ selgitas Hinno.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474