Autor: kinnisvarauudised.ee • 16. november 2023

Kapitel algatas arhitektuurivõistluse

Arendaja soovib leida parima arhitektuurse lahenduse Tallinnas mere ääres asuvate Kalasadama tn 5, 5a, 7, 7a ja 7b kinnistute hoonestuse ning rannapromenaadi rajamiseks.
Võistlusala (Foto: Kapitel).

Kapitel soovib alale rajada avaliku linnaruumi erinevate teenustega, sh vabaõhu-ujulate kompleks, restoran, jahisadam ja turg. Võistlusala pindala on 7500 m² ning tööde esitamise tähtaeg 15. veebruar 2024.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474