Autor: Stiine Reintam • 2. veebruar 2024

Kodulaenude vajuvad intressid toovad võidupakkumisi

Kodulaenuvõtja Karl sai hiljuti Pärnu lähedale maja ostes laenupakkumisi marginaaliga vaid 1,4 protsenti, ühes pangas räägiti isegi 1,1 protsendist. Selgub, et senisest teadaolevast põrandast ehk umbes 1,6protsendisest marginaalist oluliselt madalamad pakkumised on turul tõesti liikumas.
Kodulaenu taotlejad võivad neil päevil saada pankadest madalama pakkumise, kui on seni kuulda olnud.
Foto: Erik Prozes
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474