Autor: kinnisvarauudised.ee • 7. veebruar 2024

Uus Maa 2 maaklerit avasid uue frantsiisi

Maaklerid peavad praegu rohkem ja proaktiivsemalt tööd tegema, passiivne müügitöö enam ei toimi, väidavad kinnisvarabüroo maaklerid Martin Vendla ja Mikk Männamets.
Uus Maa Pro asutajad Martin Vendla ja Mikk Männamets.
Foto: Uus Maa Pro

Kinnisvarabüroo Uus Maa tippmaaklerid Martin Vendla ja Mikk Männamets müüsid koos mullu rekordkoguse kinnisvara, avasid nüüd Kristiines uue frantsiisi Uus Maa Pro ning kinnitavad, et ostjad pole kuhugi kadunud ning praegu on valida paremaid objekte kui buumi tipus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474