Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. veebruar 2024

Estategurust käis läbi üle 100 miljoni euro

Lõppenud aastal Estateguru platvormil tegi investeeringuid 29 890 unikaalset investorit, neist üle kolme tuhande tegid seda esmakordselt.
"Ühisrahastuse mudeli tõelist väärtust näitab ilmekalt fakt, et enam kui kolmandik investeeringuid on mahus 50-100 eurot, märgib Estateguru juht Mihkel Stamm.
Foto: Andras Kralla

Eesti päritolu rahvusvahelise ühisrahastusplatvormi Estateguru kaudu investeeriti 2023. aastal kokku 101,9 miljonit eurot, millest 92,7 miljonit investeerisid jaeinvestorid ja 9,2 miljonit institutsionaalsed investorid. Investeeringute keskmine tootlus oli 9,7% ning investoritele tagasimakstud kogusumma ületas 140 miljonit eurot.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474