Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. veebruar 2024

Volkov: pole oodata arendusest 2023. aasta tulemusi

Kinnisvaraarenduses on üks ajajärk ehk varem eelmüüdud korterite valmimine ja üleandmine läbi saanud ning täna töötame sootuks keerulisemas turuolukorras, sedastab ASi Merko Ehitus juhatuse esimees Ivo Volkov ettevõtte tulemusi kommenteerides.
Oleme alustanud vähemate korteriarendusprojektide ehitust, märkis ASi Merko Ehitus juhatuse esimees Ivo Volkov.
Foto: Andras Kralla

Merko Ehituse 2023. aasta neljanda kvartali müügitulu oli 126 miljonit eurot ning 12 kuu oma 466 miljonit eurot. 2023. aastal andis Merko ostjatele üle 948 korterit ja 27 äripinda. Kontserni ettevõtted sõlmisid 2023. aastal uusi ehituslepinguid üle 500 miljoni euro väärtuses. Ettevõtte 2023. aasta neljanda kvartali puhaskasum oli 13,9 miljonit eurot ja 12 kuu puhaskasum 46 miljonit eurot.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474