Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. veebruar 2024

Riigi Kinnisvara avas 5,4-miljonilise komandohoone

Täna, 9. veebruaril avatud moodsasse Viljandi päästekomando hoonesse kolisid päästjad juba jaanuari lõpus. Peaprojekteerija on Aare Asber ning hoone arhitekt Juhan Rohtla. Tellija oli Siseministeerium, ehitaja Embach Ehitus OÜ ning omanikujärelevalvet teostas Keskkonnaprojekt OÜ.
Komandohoone suurus on 1307 m2 (Foto: Hendrik Osula).

Uus hoone on energiasäästlik, kaasaegse kütte- ja ventilatsiooniga ning suudab tänu päikesepaneelidele ise elektrit toota. Uue arendusena on päästekomandosse loomisel tulevikus võimaliku elektripäästeauto laadimise võimalused.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474