Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. veebruar 2024

Sõõrumaa uus ärijuht tuleb Ülemiste Cityst

US Real Estate´i tiim iga liitus Julius Stokas, kes võtab fookusesse Rotermanni kvartaliäriarenduse ja kliendikogemuse juhtimise.
Rotermanni kvartali uus ärijuht Julius Stokas.
Foto: Andres Raudjalg

„Rotermanni kvartalit edasi arendades on meile jätkuvalt väga oluline külastajate ja klientide rahulolu. Soovime siin pakkuda tipptasemel klienditeenindust ja parimat võimalikku üüriteenust. Hindame Juliuse teadmisi ja kogemusi, mille najalt on tal võimekus Rotermanni kvartalit veelgi paremaks muuta,“ ütles US Real Estate´i juhatuse esimees Martin Kolga.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474