Autor: Siim Sultson • 22. märts 2024

Tallinna planeeringute reform saab 5 arendajalt mõistmist, ent ka tuld ja tõrva

Sügisel hoogsalt alanud Tallinna linnaplaneerimisameti planeeringute menetlemise kiirendamine on arendajate silmis takerdunud. Omaette kriitikat ühelt arendajalt saab ameti “Hea kortermaja kavandamise juhend”.
Olukord on täiesti katastroofiline, on karmilt kriitiline Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Foto: Andras Kralla

Viis arendajat - Liveni juht Andero Laur, Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar, Eco Advice´i tegevjuht Anton Nikitin, Everausi tegevjuht Janar Muttik ja Bonava Eesti tegevjuht Taavi Soorm - räägivad suud puhtaks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474