Autor: kinnisvarauudised.ee • 27. märts 2024

Elumi 3 maaklerit tegid Hispaaniasse büroo

Ja juurde võeti veel üks maakler. Uue Hispaaniasse rajatud kinnisvarabüroo Espa Estates eesmärgiks on Päikeseranniku (Costa del Sol) kinnisvarast huvitatud klientidele pakkuda täisteenust nii korterite ja majade ostu kui üüri puhul.
Foto: Veiko Tõkman

„Hispaania kinnisvara on eestlaste seas olnud populaarne juba aastaid ning huvi selle vastu aina kasvab,“ selgitab Espa Estates kinnisvaramaakler Kristi Djomin. „Samas on selgelt näha, et inimesed vajavad sellega seotult ka enam abi, sest erinevusi Eesti ja Hispaania kinnisvaraturgude vahel on palju.“

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474