Autor: kinnisvarauudised.ee • 27. märts 2024

Suvekodud saartel koguvad populaarsust

Saarte kinnisvaraturg aktiveerub varakevadel, kui hakatakse tegema suvehooaja plaane. Senisega võrreldes on pikenenud ka suvekodudes viibimise aeg.
Üks neist kohtadest on Kihnu saar.
Foto: Villu Kraan

„Kõige enam tuntakse huvi Saaremaa, Hiiumaa ja Muhu kinnisvara vastu, aga erilisi suvilaid ja privaatseid kodusid on müügil ka Naissaarel, Pranglil, Kihnus, Ruhnus, Abrukal ja Vormsi saarel. Lisaks on meil üsna palju väikesaari ja laidusid, mistõttu pole ebatavaline, et kinnisvara ostja saab ühtlasi ka saare ainsaks elanikuks,“ selgitas Kinnisvara24 turundusjuht Martin Matsberg ning kinnitas, et eestlaste hing ihkab saartele.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474