Autor: kinnisvarauudised.ee • 28. märts 2024

Bigbank korraldab arhitektuurikonkursi

Eesmärgiks on uuendada Tartus Magasini ja Rüütli tänavate nurga hoonestust, tihendada linnakudet, aga seda kõrgekvaliteediliselt.
Foto: Andras Kralla

Bigbanki tütarfirma kuulutab lähiajal välja avaliku arhitektuurikonkursi Tartus aadressil Magasini 10, Rüütli 21/23 asuval kinnistul olemasolevate hoonete renoveerimiseks ning keskkonda sobiliku juurdeehitus kavandamiseks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474