Autor: kinnisvarauudised.ee • 28. märts 2024

"Mitte minu tagahoovis" mentaliteet pärsib innovatsiooni

Oleme jõudnud hetke, mil koostöö tuleks sättida tähtsamaks, kui isekus ja ebaratsionaalsus, kirjutab projekteerimisidu Iffent asutaja Else Källo.
Maailm ei sure innovatsiooniga välja, märgib projekteerimisidu Iffent asutaja Else Källo (Foto: Iffent).

Eesti ehitussektor on tuntud oma konservatiivse lähenemise poolest uutele ideedele, tehnoloogiatele ja sektori üldisele arengule. Sageli valitseb "mitte minu tagahoovis" mentaliteet, kus innovatsiooni ja uusi lahendusi nähakse vastumeelsetena kartuses, et need toovad kaasa ebamugavusi ja liiga suuri riske. Selline suhtumine takistab sektori arengut ja pärsib konkurentsivõimet. rojekteerimisidu Iffent asutaja Else Källo

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474