Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. mai 2024

Aasta lõpuks võiks euribor olla alla 3%

Kui euribor langeb aasta lõpuks protsendi võrra, siis kuidas see mõjutab kodulaenu?
Paistab, et väga kõrge euribor on lahkumas.
Foto: Liis Treimann

Sel nädalal langes kuue kuu euribor alla 3,8% ning ka signaalid Frankfurdist osundavad, et juunis võib Euroopa Keskpank viimaks teatada kauaoodatud intressikärpest. Luminori ekspertide sõnul terendab seeläbi ka kodulaenu võtjatele aasta teises pooles leevendus intressimaksetele ja aasta lõpuks võime tänasest tasemest ehk isegi kuni protsendipunkti võrra madalamat intressimäära näha.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474